n2

نشست خبری نهمین جشنواره هنر آسمانی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جشنواره هنر آسمانی، حجت الاسلام والمسلمین حسین ملانوری معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه امروز در نشست خبری آیین افتتاحیه نهمین دوره جشنواره هنرآسمانی که در خبرگزاری حوزه برگزار شد، گفت: جشنواره‌های هنری طلاب از سه دهه پیش در حوزه با عناوینی چون شب شعر طلاب، مسابقات هنری دانش آموختگان حوزوی و… آغاز شده است.
وی افزود: تا کنون ۸ دوره «جشنواره هنر آسمانی» برگزار شده است. به جشنواره اول در سال ۸۴، ۱۸۰۱ اثر رسید. در جشنواره دوم در سال ۸۷، ۱۷۵۱ اثر به دبیرخانه رسید. در جشنواره سوم در سال ۹۳، بیش از ۳۳۲۷ اثر به جشنواره رسید. در جشنواره چهارم نیز۱۶۹۴ اثر به دبیرخانه ارسال شد. در جشنواره پنجم در سال ۹۵ ، ۱۲۸۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد.
رئیس مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ عنوان کرد: در جشنواره ششم،۴۳۴۷ اثر به دبیرخانه رسید. در جشنواره هفتم نیز ۱۳۲۴ اثر از سوی طلاب دریافت شد.برخی از سالها بین یک تا سه هزار اثر به دبیرخانه رسیده است که این تفاوت آمار به دلیل نوع آثار هنری بوده است.
وی گفت: در مدیریت حوزه‌های علمیه کشور، یک سری فعالیت‌های هنری پیگیری می شود. نکته اول، راه‌اندازی شورای سیاستگذاری هنر است که ریاست این شورا با مدیریت حوزه و حضور نهادهای مختلف است.
مبحث دومی که در حوزه در این حوزه فعال است ابلاغ «نظام جامع هنر حوزه‌‏های علمیه» توسط آیت الله اعرافی مدیر حوزه‏‌های علمیه است که در این سند بالادستی، همۀ معاونت‏ ها و مراکز آموزشی و پژوهشی حوزه‌‏های علمیه موظف به برنامه‌‏ریزی و اجرای مصوبات شورای سیاست‏گذاری هنر شده‌‏اند.
حجت الاسلام والمسلمین ملانوری افزود از دیگر فعالیت هایی که حوزه در این عرصه انجام داده است می توان به تأسیس «ستادهای راهبری هنر حوزه‏‌های علمیه» با عناوین «شعر و ادب»، «هنرهای نمایشی»، «هنرهای تجسّمی»، «داستان (نویسندگی خلّاق)» و «هنرهای آوایی» اشاره کرد که این ستادها بازوان برنامه‏‌ریزی و مشورتی بخش‏‌های مختلف حوزوی هستند و نمایندگان مراکز، نهادها و دستگاه‏‌های مختلف کشوری و حوزوی (اعضای حقوقی) به همراه برخی از متخصّصان رشته‌‏های هنری (اعضای حقیقی)، اعضای این ستادها هستند. وی اظهارکرد: از جمله خدمات مرکز مدیریت حوزه در راستای تقویت و توسعۀ فعالیت‌های هنری می توان به تقویت و توسعۀ «مدیریت هنر و تبلیغ نوین» (جهت پیگیری امور مربوط به هنر) در برنامه و بودجه؛ تکمیل «درختواره آموزش‌های کوتاه‏‌مدت» عرصۀ هنر که در مرکز آموزش‏‌های مهارتی – کاربردی پیگیری می‏ شود و تصویب پیش‏نویس آن کمیته‌های بدوی شورای گسترش حوزه‌‏های علمیه و آغاز به کار «تدوین و طراحی رشته‏ های دانشی هنر» در معاونت آموزش حوزه ‏های علمیه اشاره کرد که قرار است این رشته‌های دانشی در مقاطع سطح دو (کارشناسی)، سطح سه (کارشناسی ارشد) و سطح چهار (دکتری) طراحی و پس از تصویب در شورای گسترش حوزه‌های علمیه، توسط مراکز علمی و آموزشی اجرا شوند.برنامه‌‏های آتی مربوط به هنر در مرکز مدیریت حوزه ‏های علمیه شامل تقویت و توسعۀ مرکز هنر و رسانه در مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ، جهت اجرای رشته‌های دانشی هنر در کنار سایر امور اجرایی عملیاتی هنر؛ پیگیری می‌شود.

برچسب ها: بدون برچسب

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *